Ο Δήμος Βερύκιος λύνει την σιωπή του για την λειτουργία του ALPHA: «Ο κύβος ερρίφθη…» (video)

«Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται…»

O Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε στο Happy Day τις εξελίξεις που θα περιμένουμε, όσον αφορά την συνέχεια του τηλεοπτικού σταθμού που δουλεύει, ο οποίος δεν πήρε την πολυπόθητη άδεια.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως οι πρόσφατες επαφές του Δημήτρη Κοντομηνά με πρόσωπα στο εξωτερικό είναι καθοριστικές για το μέλλον του σταθμού και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους εργαζόμενους στο κανάλι.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σύντομα, πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα: στο επιχειρείν τους όρους δεν τους βάζουν ούτε οι πολιτικοί ούτε τα καθεστώτα. 
Στρεβλώσεις που έχει ο νόμος Παππά, η πολιτική του δευτερόλεπτου δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί. Μπορεί να ξαναγίνει ο διαγωνισμός, όμως, εμάς εδώ στον Alpha αυτό δεν μας επηρεάζει. 
Οι αποφάσεις του Δημήτρη Κοντομηνά είναι συγκεκριμένες, ο κύβος ερρίφθη.
 Ο Κοντομηνάς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοχή των Ουραλίων για business. 
Ήρθε από την Αμερική, κάθισε δύο μέρες, έκανε τις επαφές του, έδωσε τις οδηγίες του. Αυτή τη στιγμή το επιτελείο του υπό τον Δημήτρη Φουρλεμάδη εργάζεται πυρετωδώς.
 Το όραμα είναι συγκεκριμένο, διαυγέστατο, οι αποφάσεις είναι συγκεκριμένες, δεν κάθεται στην Ελλάδα να μιλήσει με κανέναν Ιβάν… 
Δεν θα πεις εσύ, ο χθεσινός, ο άμπαλος… να υποδεικνύεις με ποιον θα πάει. Θα πάει με όποιον θέλει, όπως θέλει και με όποιον θέλει. 
Λέω στις οικογένειες των εργαζομένων του Alpha ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

Σχόλια