Νίκος Μακρόπουλος: Ανάρτηση-φωτιά και το ειρωνικό γέλιο μετά τον σάλο για τη συναυλία στην Κύπρο (ΦΩΤΟ - VIDEO)


Ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι οι διοργανωτές του φεστιβάλ «αρνήθηκαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους... όπως μετακινήσεις της αποστολής από και προς το αεροδρόμιο κλπ»...
Ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων μέσω του Facebook έχει ξεκινήσει από χθες, με πρωταγωνιστές τους διοργανωτές του φεστιβάλ μπύρας Septemberfest στην Κύπρο και τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Κύπρο για να εμφανιστεί στο φεστιβάλ μπύρας που πραγματοποιείται στη Λευκωσία και αρνήθηκε να τραγουδήσει, αν πρώτα οι διοργανωτές δεν του κατέβαλαν έναν επιπλέον ποσόν μερικών χιλιάδων ευρώ, από αυτό που είχε συμφωνηθεί. Οι διοργανωτές για να μην τινάξουν την εκδήλωση στον αέρα κατέβαλαν τα χρήματα και ο Ν. Μακρόπουλος εμφανίστηκε με καθυστέρηση. Μετά το πέρας της συναυλίας, με ανάρτηση τους στο Facebook ανέφεραν ότι θα κινηθούν νομικώς κατά του τραγουδιστή και του ατζέντη του στη Κύπρο, ζητώντας αποζημιώσεις για τη ζημιά που υπέστησαν εξ αιτίας της αθέτησης της συμφωνίας.

Ο τραγουδιστής, διαβάζοντας την ανακοίνωση, ενημέρωσε και εκείνος τους θαυμαστές του στην Κύπρο για το πώς έχει η κατάσταση με την παρακάτω ανακοίνωση στη σελίδα του στο Facebook:
Μιλώντας σε εκπομπή του SIGMA, ο τραγουδιστής, ανέφερε πως έχει κινηθεί νομικώς κατά του διοργανωτή και τα χρήματα που θα του επιδικαστούν θα τα δώσει σε κοινωφελή ιδρύματα στη Κύπρο.

Πηγή: Ladytimes.com.cy

Σχόλια