Νεκρή εντοπίστηκε η 53χρονη που αγνοούνταν στη Ν. Μηχανιώνα

Στην παραλία στο Ποσείδι Χαλκιδική - Είχε εξαφανιστεί στις 7 Σεπτεμβρίου όταν η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή σχεδόν σκέπασε το αυτοκίνητό της

Τραγική κατάληξη είχε η έρευνα για την αγνοούμενη 53χρονη Σταυρούλα Πιπερά που είχαν χαθεί τα ίχνη της στις 7 Σεπτεμβρίου στη Νέα Μηχανιώνα, όταν η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή σχεδόν σκέπασε το αυτοκίνητό της.Η 53χρονη εντοπίστηκε χθες Κυριακή νεκρή σε παραλία στο Ποσείδι Χαλκιδικής από άνδρες του Λιμενικού, όπως γνωστοποίησε ο κοινωνικός συναγερμός OMNIBUS ALERT.

Η σορός μεταφέρθηκε στον λιμένα Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου αναγνωρίσθηκε από οικείους της.

Η 53χρονη που εργαζόταν σε καζίνο έφυγε από την εργασία της στις 6 Σεπτεμβρίου με προορισμό το σπίτι της. Στο δρόμο, όμως, την βρήκε η κακοκαιρία και η δυνατή βροχή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο της. Φοβούμενη αρκετά πήρε τηλέφωνο τον άνδρα της και με φωνές του είπε πως βγήκε από το παράθυρο του οχήματος. 

Όπως είχε πει protothema.gr ο πατέρας της άτυχης γυναίκας η κόρη του είχε προλάβει να μιλήσει με τον σύζυγό της που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που είχε επαφή λέγοντάς του «βοήθεια ... έχω βγει από το παράθυρο».

Σχόλια