Δροσιά και σήμερα. Η πρόγνωση του καιρού


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, όπου στη Βόρεια Κρήτη θα είναι παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια και ορεινά τμήματα του νησιού περιμένουμε σήμερα Κυριακή 14 Αυγούστου 2016.

Παράλληλα, θυελλώδεις θα πνέουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 18 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Ν. Κρήτη η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 23 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 33 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο 6 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς μέτριους 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό ισχυροί 6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ.

meteo.gr

Σχόλια