ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ (ΤΕΠ) ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Με ανύπαρκτη φυσική διοίκηση στο νοσοκομείο της το πρωινό της Δευτέρας 22 Αυγούστου ήταν μια δύσκολη μέρα για το τμήμα επειγόντων περιστατικών καθώς όλα τα περιστατικά που κατέφθασαν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ως έκτακτα αντιμετώπισαν το πρόβλημα της ανυπαρξίας των γιατρών. 
Το τμήμα επειγόντων περιστατικών κατά την πρωινή βράδια δεν έχει κανέναν γιατρό. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία της νοσηλεύτριας πούμε με απόγνωση δηλώνει ότι κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και

δεν πάει άλλο. Μάλιστα η ίδια σκέφτεται λόγω της υπερβολικής πίεσης που βιώνει καθημερινά, να υποβάλει την παραίτησή της και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση καθώς όπως λέει δεν μπορεί να αντέξει άλλο. 
Στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο αν και έχει δημοσιοποιηθεί ο διορισμός της νέας διοικήτριας, υποδιοικήτριας στο ενιαίο νοσοκομείο Κοζάνης-Πτολεμαΐδας, αυτή αναμένει το φύλλο της εφημερίδας της κυβέρνησης προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα ενώ την ίδια ώρα έχει παραιτηθεί ο Δημήτρης Κυφωνίδης και το νοσοκομείο ουσιαστικά είναι ακέφαλο χωρίς καμία διοίκηση, παρά μόνο τις φιλότιμες προσπάθειες του Γιώργου Χιωτίδη υπέρ διοικητή της έννοιας διοίκησης των δύο νοσοκομείων, διοίκηση η οποία γίνεται έξ αποστάσεως από την Κοζάνη, αλλά και την 3Η ΥΠΕ και του υποδιοικητή της Αγάπιου Γαβριηλίδη που έχει μεν καθορίσει πρόγραμμα εφημέριων (για το πρώτο 15θημερο) αυτό δε δεν εφαρμόζεται με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να μην υπήρχε κανένας γιατρός στα επείγοντα  περιστατικά. Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο Τρίτη το ενιαίο νοσοκομείο στην Κοζάνη θα επισκεφθεί ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ Γιώργος Κύρκος σε μία ακόμη μία απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί λύση στις εφημερίες και την λειτουργία των κλινικών αλλά και την εύρυθμη λειτουργία των δύο νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.

Σχόλια