Τραγικές στιγμές για τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Δεν φαίνεται να έχουν καλή κατάληξη τα προβλήματα του γνωστού παρουσιαστή.


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος περνάει δύσκολες ώρες, καθώς δεν έχει την δυνατότητα να αποπληρώσει τα χρέη του, με συνέπεια να υπάρχει περίπτωση να χάσει μέχρι και το σπίτι του.

Μπορεί στο παρελθόν να ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το παρόν, καθώς βρίσκεται σε πολύ δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Σύμφωνα με το περιοδικό Χάι, συνήθως η τιμή εκκίνησης είναι το ποσό των 465.000 ευρώ (450.000 ευρώ για το σπίτι, 5.000 ευρώ για την αποθήκη και 10.000 ευρώ για το γκαράζ). Κάθε φορά όμως, ο παρουσιαστής καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ για να μην προχωρήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού.

Ο γιος του Στέργιος Μικρούτσικος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν βγει στον στίβο της ζωής και διαθέτουν υπόβαθρο, κουλτούρα και μόρφωση, γεγονός που τους κάνει πολύ δυνατούς. Φτιάχνουν το μικρόκοσμο τους, βρίσκουν τρόπους να δημιουργήσουν και να πρωταγωνιστήσουν ακόμα και από το σαλόνι του σπιτιού τους. 
Πέρασε πολύ δύσκολα. 
Είχε πολλές τύψεις, βίωσε κατάθλιψη, την αποκαλούσε μάλιστα «πνευματική κατάθλιψη», για τα λάθη του, για ατυχείς στιγμές που είχε. Ταυτόχρονα μέσα από όλο αυτό το αδιέξοδο και το μηδέν, έβρισκε τρόπους να κρατηθεί ζωντανός, δημιουργικός και ακμαίος».

http://www.pasmina.gr

Σχόλια