Βίντεο ντοκουμέντο: Τούρκοι συλλαμβάνουν τον Ροδίτη με 50 κιλά ηρωίνη – Τι λέει ο δικηγόρος του [vid]

Στη δημοσιότητα έδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης βίντεο από τη στιγμή που ο νεαρός Ροδίτης συνελήφθη, όταν εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό του 50 κιλά ηρωίνης.
Πρόκειται για 31χρονο που συνελήφθη στο Αϊβαλί της Τουρκίας την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό τη Μυτιλήνη. Η σύλληψή του έγινε την περασμένη εβδομάδα ύστερα από έλεγχο που έγινε με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Σε βάρος του ασκήθηκαν βαρύτατες ποινικές διώξεις από τις τουρκικές διωκτικές Αρχές και έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος, ενώ ο ίδιος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 31χρονος, ισχυρίζεται ότι πράγματι θα ταξίδευε από το Αϊβαλί στη Μυτιλήνη και θα μετέφερε το αυτοκίνητο, το οποίο όμως γνώριζε ότι είχε μέσα πολύτιμους λίθους και σε καμία περίπτωση αυτήν τη μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών.

Ο 31χρονος δια του συνηγόρου του Στέλιου Αλεξανδρή έχει καταθέσει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης, ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος έως την εκδίκαση της υπόθεσής του. Η αίτηση έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί στις 5 Σεπτεμβρίου από την αρμόδια δικαστική Αρχή της Τουρκίας.

Δείτε όσα είπε ο κ. Στέλιος Αλεξανδρής στον ΑΝΤ1.

Σχόλια