Τι είπε ο Μένιος Φουρθιώτης για την κόντρα του με τη Ρούλα Κορομηλά

Κατά τη διάρκεια της σημερινής τελευταίας εκπομπής για αυτή την τηλεοπτική σεζόν, ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά.

«Έγιναν πολλά, πράγματα που δεν αφορούσαν την ουσιαστική τηλεοπτική σχέση τη δική μας. Δεν μετάνιωσα ποτέ που γνώρισα τη Ρούλα. Τους μήνες που ήταν στο κανάλι μας έμαθε με την πολύτιμη εμπειρία της να βλέπουμε τη ζωή, πώς ξεκίνησε η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση και πόσες συμβουλές της θα μας φανούν στη ζωή μας. Δεν έχει σημασία η κατάληξη, στις επαγγελματικές σχέσεις ποτέ δεν μένουν όλα, ακόμα και στις προσωπικές. Σημασία έχει να μένουν οι στιγμές που ζεις με τους ανθρώπους. Και είναι στιγμές ένας άνθρωπος να έρχεται εκεί και να σου δίνει μαθήματα και συμβουλές που μετέπειτα στη ζωή σου θα σου φανούν πάρα πολύ χρήσιμες.

Κανείς δεν μετανιώνει για τις επιλογές μας, είναι τιμή μας, όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από εδώ. Και είναι πολύ όμορφο αυτό, να μένεις με χαμόγελο, άσχετα το τι γίνεται επαγγελματικά, άσχετα το τι γράφεται, άσχετα το ότι λέγεται. Σημασία έχει πώς αισθάνεσαι εσύ και είναι ωραίο να αισθάνεσαι ότι δεν μετανιώνεις. Δεν μετανιώνεις επειδή υπήρχαν διαφορές και διαφωνίες. Άνθρωποι είμαστε, νεύρα έχουμε και μαζί θα τσακωθούμε. Σημασία έχει να μένουν οι καλές στιγμές. Αυτό θα πρέπει να μας μένει στο τέλος, οι καλές στιγμές», είπε μεταξύ άλλων ο Μένιος Φουρθιώτης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Σχόλια