13 ιστοσελίδες που θα σας κάνουν σαΐνια


Αντισταθείτε στην αποβλάκωση των μέσω κοινωνικής δικτύωσης και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το "βαθύ διαδίκτυο" ώστε να γίνετε ξεφτέρια, δωρεάν και από το σπίτι
Λευτέρης Σαββίδης


Αυτό που έχει πιο πολύ γούστο με το ίντερνετ, είναι πως σήμερα, ακόμη και η γιαγιά στο τελευταίο χωριό της χώρας θα σας απαντούσε πως αποτελεί το μέλλον. 
Το μέσο όπου μπορεί κανείς να βρει, να ανακαλύψει το οτιδήποτε. 
Κάντε τώρα το τεστ... πότε ήταν η τελευταία φορά που ανοίξατε τον υπολογιστή σας για να αναζητήσετε κάποια πληροφορία, να μάθετε εις βάθος κάτι; 

Μήπως 9 στις 10 φορές το κάνατε απλά και μόνο προκειμένου να συνδεθείτε στο facebook;
Οι παρακάτω ιστοσελίδες αποδεικνύουν και υποστηρίζουν τη φήμη του "ίντερνετ", ως πηγή πληροφόρησης για ότι βάλει ο νους, με τη βοήθεια των οποίων μπορείτε να μάθετε μια ξένη γλώσσα, μουσική, επτασφράγιστα μυστικά της CIA ή και τρόπους να κάνετε το μυαλό σας πιο "αποδοτικό"!
1. Μάθε μια ξένη γλώσσα Online (και δωρεάν) - Duolingo
Πάντα θέλατε να μάθετε μια ξένη γλώσσα, πέραν των αγγλικών δηλαδή ή κάποια άλλης που ίσως κατέχετε. Το Duolingo μπορεί να μην σας προετοιμάσει για καθηγητές, είναι όμως μια πολύ καλή, ανέξοδη και εύκολη αρχή.
 Επιλέξτε μεταξύ 17 γλωσσών, διαλέξτε πόση ώρα την ημέρα μπορείτε να ασχοληθείτε (θα χρειαστούν μόλις 10-20' λεπτά) και ξεκινήστε...
Υπάρχει έκδοση της σελίδας και στα ελληνικά, ενώ θα συνδεθείτε απλά και γρήγορα με το λογαριασμό του facebook σας ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε την πρόοδο στα μαθήματά.
2. Μάθε να παίζεις κιθάρα - Justin Guitar
Αν είστε κι εσείς από εκείνους που θα ήθελαν να μπορούν να συγκεντρώσουν την παρέα γύρω από μια φωτιά και υπό τους ήχους της κιθάρας να τραγουδούν ως το πρωί, τότε το Justin Guitar είναι ο ιστότοπος "από μηχανής, Θεός". 
Διαθέτει δεκάδες μαθήματα, βίντεο με λεπτομερείς οδηγίες ώστε να πιάσετε την κιθάρα και με λίγη εξάσκηση να μπορείτε να βγάλετε... μουσική. Αν μάλιστα αποδειχτείτε και επίμονος μαθητής, τότε σίγουρα θα μπορείτε να βγάλετε μια σειρά από απλά τραγούδια για την παρέα.
3. Η γυμναστική του σπασίκλα - Nerd Fitness
Ακούστε πως πήγε το πράγμα. 
Κάποια αλυσίδα γυμναστηρίων έβγαλε μια σούπερ-ντούπερ προσφορά κι εσείς τρέξατε να την εξασφαλίσετε. 
Από τον ένα χρόνο της συνδρομής, ζήτημα είναι αν πατήσατε πέντε φορές στο γυμναστήριο.
 Μην σκάτε... δεν είστε η μιαρή εξαίρεση, αλλά ο κανόνας.
 Το Nerd Fitness προσπαθεί να κάνει την εξάσκηση φιλική στους... σπασίκλες και να σας βάλει σε πρόγραμμα χωρίς να αισθάνεστε άβολα γι' αυτό. Κατά τα άλλα, έχει ασκήσεις και προγράμματα για όλα τα γούστα και σίγουρα δεν θα σας αφήσει ποτέ να βαρεθείτε.
4. Γίνε απόφοιτος του MIT - MIT Open Courseware
Ποιος δεν θα ήθελε να έχει σπουδάσει στο επώνυμο αμερικανικό πανεπιστήμιο MIT. Αν και οι λόγοι που δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει είναι πολλοί (με τελευταίο την απόσταση, πιστέψτε με), το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης δίνει τη δυνατότητα σεμιναρίων με τη μορφή ανοιχτής διδασκαλίας για εκατομμύρια ανθρώπους μέσω της ιστοσελίδας που έχουν δημιουργήσεις ακριβώς για αυτό το σκοπό.
5. Γίνε άσσος της ελεύθερης αγοράς - Investopedia
Αν το ίντερνετ ήταν τόσο εξελιγμένο πριν από 16 χρόνια, στη χρυσή (που μετά μετετράπη σε εφιαλτική) εποχή του Χρηματιστηρίου) θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή η ιστοσελίδα θα ήταν ο καλύτερος σύμβουλος. 
Σήμερα και μετά από τόσες παλινωδίες, αγορές και ψυχολογίες, χρηματιστήρια σε κατάθλιψη κλπ κλπ, το Investopedia περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς προκειμένου να έχει μια ιδέα για το τι συμβαίνει σε αυτή τη ρημάδα την αγορά.
6. Γίνε σπρίντερ του διαβάσματος - Spreeder
Η ιστοσελίδα αυτή ισχυρίζεται πως καθυστερούμε να διαβάσουμε την πληροφορία σε ένα μακροσκελές κείμενο, γιατί ακολουθούμε την εσωτερική φωνή που "υπαγορεύει" το κείμενο. Το Spreeder διαθέτει μια μέθοδο, ώστε να παρακάμψουμε τη φωνή στο μυαλό μας, να κατορθώσουμε να διαβάζουμε και να συγκρατούμε την πληροφορία πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.
7. Χόρτασε το βιβλιοφάγο που κρύβεις μέσα σου - Project Gutenberg
Τι κι αν το διαδίκτυο έχει χαρακτηριστεί η πύλη της γνώσης... κανείς και τίποτε δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει το βιβλίο. 
Γι' αυτό ήρθε το πρόγραμμα Γουτεμβέργιος, που συνδυάζει τις δυνατότητες του διαδικτύου με το βιβλίο. 
Μια ψηφιακή βιβλιοθήκη όπου μπορεί κανείς να βρει χιλιάδες τίτλους και να τους κατεβάσει, νόμιμα και δωρεάν στον υπολογιστή του.
8. Εμπλούτισε το βιογραφικό σου με... γνώσεις από το μέλλον - Codeacademy
Ακόμη και στην Ελλάδα της κρίσης, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την κωδικοποίηση, την ανάπτυξη και τη συντήρηση δικτύων είναι περιζήτητοι και καλά αμειβόμενοι. 
Εντάξει, δεν θα σας κάνει IT μια ιστοσελίδα, όμως το Codeacademy, υπόσχεται να σας μυήσει όσο περισσότερο γίνεται στον κόσμο του διαδικτύου, προσφέροντας δωρεάν μαθήματα και μυστικά για τον κόσμο του ίντερνετ.
9. Ακονίστε το μυαλό σας... παίζοντας - Luminosity
Υπάρχουν παιχνίδια και... παιχνίδια. Πολλά από αυτά κάνουν το μυαλό... πουρέ, ενώ άλλα απαιτούν οξυδέρκεια, συγκέντρωση και σπιρτάδα. Το Luminosity, υπόσχεται να φωτίσει αχαρτογράφητα σημεία του μυαλού σας μέσα από το παιχνίδι. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αυξάνει την ένταση όσο κάποιος χρήστης προχωρά, ενώ αποτυπώνει με βάση το σκορ, τα σημεία που είναι κανείς δυνατός και τα αδύνατα σημεία του. Και το καλύτερο; Τα παιχνίδια δεν σας κάνουν απλά πιο οξυδερκή: είναι και διασκεδαστικά.
10. Ανακαλύψτε πως λειτουργεί αυτός ο κόσμος - Howstuffworks
Πολλές φορές παίρνουμε πληροφορίες και γεγονότα ως δεδομένα, χωρίς να έχουμε διαπιστώσει πως είναι η μία και απόλυτη αλήθεια. Το Howstuffworks μοιάζει με ένα υβρίδιο εγκυκλοπαίδειας, ντοκιμαντέρ και ειδήσεων στο οποίο μπορεί κανείς να αναζητήσει πληροφορίες για ιστορικά, επιστημονικά και φυσικά γεγονότα και να πάρει λεπτομερείς και ακριβείς απαντήσεις.
11. Όλα τα λεξικά του κόσμου σε... ένα - OneLook
Αν και μόνο στην αγγλική γλώσσα, το OneLook δεν είναι απλά ένα λεξικό. Άλλωστε για την αποτύπωση και την απόδοση μιας λέξης, θα βρει κανείς δεκάδες διαδικτυακά λεξικά. Εδώ όμως θα λάβεις, την ερμηνεία και όλες τις πιθανές χρήσεις μιας λέξης και μιας φράσης, όπως αποτυπώνεται σε ορισμένα από τα πιο έγκυρα λεξικά του κόσμου.
12. Ο κόσμος όπως είναι, από την CIA - The World Factbook
Αν δεν ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο ως εργαλείο, θα το χαρακτήριζε κανείς και προκλητικό. Η CIA μπορεί να κρατά πολλές από τις δραστηριότητές της (τις πιο ευγενείς υποθέτουμε) μυστικές, έχει όμως δημιουργήσει μια ιστοσελίδα στην οποία μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για υποθέσεις και ιστορικά γεγονότα, μέσα από τα αρχεία των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Δεν σας λέω να τα πιστέψετε, μπορείτε όμως να δείτε την... οπτική της πιο ισχυρής ομάδας πληροφοριών στον κόσμο.
13. Συνδεθείτε με τον κόσμο, κυριολεκτικά - Couchsurfing
Πολύ πριν προκύψει η Airbnb και η διάθεση του σπιτιού γίνει εμπορικό προϊόν, το couchsurfing υπήρχε για τους πιο ρομαντικούς, τους πιο ευαίσθητους και κοινωνικούς. Αν είστε άνθρωπος με έντονες ανησυχίες, που λατρεύετε τα ταξίδια, όμως δεν μπορείτε να τα χρηματοδοτήσετε, τότε το Couchsurfing θα γίνει το μέσο για να γυρίσετε όλο τον κόσμο. 
Βρείτε άλλους ανθρώπους σαν και εσάς σε όλο τον κόσμο, επικοινωνήστε μαζί τους και βρείτε ένα... καναπέ για να ξεκουραστείτε όποιος και αν είναι ο προορισμός σας. 
Μοναδική προϋπόθεση; Ε, να προσφέρετε κι εσείς ένα δωμάτιο του σπιτιού σας, αν αυτό σας ζητηθεί.

http://news247.gr

Σχόλια

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

  Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

  Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

  Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σας, Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο;
  Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Λαμβάνοντας υπόψη τη στασιμότητα που περνά ο κόσμος ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων του κοροναϊού (COVID-19) στις επιχειρήσεις και την οικονομία, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις. Και με την παρουσία πλεονάσματος μετρητών στην εταιρεία μου, στοχεύουμε στην επιτάχυνση της κυκλοφορίας χρημάτων χρηματοδοτώντας πελάτες εντός και εκτός Ευρώπης με δάνειο.

  Χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους; Εάν η απάντησή σας είναι ΝΑΙ, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp / Telegram μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

  Χαρακτηριστικά & όφελος;
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο 2,5% έως 3% ετησίως
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
  * Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

  Εάν χρειάζεστε πραγματικά λύση στις οικονομικές σας προκλήσεις, είστε ένα βήμα μακριά για να γίνετε οικονομικά ελεύθεροι, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
  WhatsApp / Τηλεγράφημα: +447903159998
  2020 © ️ Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
  Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρέους για τη συλλογή όλων των χρεών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

  Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη;
  Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

  Χρειάζεστε επενδυτικό ταμείο;
  Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. Κάνε αίτηση τώρα!
  μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω: novaglobalfinances@gmail.com

  ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
  Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

  Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

  Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
  Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
  Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γεια σας Κυρίες και Κύριοι
  Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση (Δάνειο);
  Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις και οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπορούν να λάβουν μετοχικά δάνεια από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκούς ασφάλειας, λόγου χρέους προς εισόδημα, χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος ή για άλλους λόγους.

  Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο.
  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο, Στεγαστικό δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, εξασφαλισμένα & ακάλυπά δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 20 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, εδώ είναι τα στοιχεία επικοινωνίας μας.
  Email επικοινωνίας: novicapfinancialservices@gmail.com
  Αριθμός Επικοινωνίας: +31642117819 (WhatsApp)

  Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γεια σας, χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο;
  Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial Group. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο και πολλά άλλα). Δίνουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, εξασφαλισμένα και ακάλυπά δάνεια με προσιτό επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μας, μπορείτε απλώς να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp ή στο Telegram μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

  Με ό, τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις, μερικοί από αυτούς δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

  Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια λύση στις οικονομικές σας προκλήσεις, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου και θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η οικονομική σας σταθερότητα.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) Ή
  WhatsApp: +447903159998
  Μπορείτε να μας γράψετε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.
  2020 © ️Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου