Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

Σκηνή από ταινία θυμίζει καταδίωξη που έγινε στην Αλεξανδρούπολη το περασμένο Σάββατο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ακινητοποιήσουν ένα όχημα μαύρου χρώματος
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του μαύρου οχήματος. Ωστόσο, ο οδηγός αρνήθηκε να συμμορφωθεί στο σήμα και συνέχισε την πορεία του προς το κέντρο της πόλης παραβιάζοντας τα κόκκινα φανάρια και θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των οδηγών που συναντούσε στο πέρασμα του.
Μάλιστα σύμφωνα με το e-evros.gr στο ύψος του οικισμού της Μαΐστρου το όχημα πέρασε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα που ήταν ακινητοποιημένα, με αποτέλεσμα να τα προκαλέσει υλικές ζημιές.
Ακολούθως διέσχισε την Λεωφ. Δημοκρατίας με μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα στην διασταύρωση των οδών Λεωφ. Δημοκρατίας με Σηλυβρίας να προσκρούσει πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα και να ακινητοποιηθεί.
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών πραγματοποιήθηκε πεζή καταδίωξη καθώς μετά από την πρόσκρουση ο οδηγός και οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή. Μετά από έρευνες συνελήφθησαν οι επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει. Μάλιστα στο πορτ – μπαγκάζ μετά από έλεγχο βρέθηκαν κρυμμένοι άλλοι δύο επιβαίνοντες που όπως προκύπτει φέρονται να είναι μη μόνιμοι μετανάστες.

Σχόλια