Αναδείχθηκε ο ανάδοχος για την κατασκευή του νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας- Yπογράφεται η σύμβαση και ξεκινούν σύντομα τα έργα

Στις 10 Αυγούστου διεξήχθη ο διαγωνισμός δημοπράτησης, προϋπολογισμού 3.024.390 ευρώ, για την κατασκευή του νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας, σε οικόπεδο έκτασης 2.360 μ. στο Ο.Τ. 233 της επέκτασης του εγκεκριμένου σχεδίου Σιάτιστας.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, προσωρινός ανάδοχος – μειοδότης αναδείχθηκε η «ΜΑ. CONSTRUCTION A.E.» με ποσοστό έκπτωσης 58,66%.  Αναμένεται η υπογραφή της σχετικής σύμβασης και η έναρξη των εργασιών.
 Το νέο Κ.Υ. είναι τύπου Β και μελετήθηκε σύμφωνα με τις αντίστοιχες προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Συνολικά το κτίριο θα  αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα δηλαδή Υπόγειο-Ισόγειο και 1ος Όροφος.
Οι επιφάνειες του κτιρίου θα είναι 1.186,28 τ.μ. Κύριοι Χώροι, 835,31τ.μ. Υπόγειοι Χώροι εγκαταστάσεων και αποθηκευτικοί χώροι και 88,17 τ.μ. ημιυπαίθριοι χώροι.
Στο φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνονται οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου και οι συνδέσεις με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας (ΔΕΔΔΗΕ, ΟΤΕ, Δίκτυο ύδρευσης-αποχέτευσης).

kozan.gr

Σχόλια