Η αποκάλυψη της Ελένης Ανουσάκη για τα "Κόκκινα Φανάρια"

Η ηθοποιός Ελένη Ανουσάκη, μιλώντας στο περιοδικό Down Town, στο πλαίσιο του αφιερώματος στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, αναφέρθηκε στην ταινία «Κόκκινα Φανάρια», όπου μίλησε για τα γυρίσματα, αλλά και την πρεμιέρα.
Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως κανένα γύρισμα της ταινίας δεν είχε γίνει στην Τρούμπα.

«Στα γυρίσματα υπήρχαν καταπληκτικές συνθήκες. Γυρίζαμε από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα. Οι ηθοποιοί που είχαν θέατρο μετά έφευγαν λίγο νωρίτερα. Κάναμε όλα τα γυρίσματα στο στούντιο Άλφα. Ούτε ένα γύρισμα δεν έγινε στην Τρούμπα. Δεν θέλαμε να δείξουμε τη χυδαιότητα της εποχής και της συναλλαγής. Σε ότι αφορά τις σκηνές που κάποιοι χαρακτήρισαν τολμηρές στα “Κόκκινα Φανάρια”, να πω ότι δεν ήταν καθόλου τολμηρές. Άλλο η πρόκληση και άλλο η τόλμη. Μάλιστα, η σκηνή με την πετσέτα που δείχνω το στήθος μου ήταν συμπτωματική. Έπεσε ουσιαστικά η πετσέτα που φορούσα την ώρα του γυρίσματος και λέει ο Γεωργιάδης “θα το κρατήσουμε”».
«Όσο για την πρεμιέρα της ταινίας, έγινε στη Σταδίου», ανέφερε η Ελένη Ανουσάκη στη συνέχεια. «Πήγαμε μαζί με τον Φαίδωνα Γεωργίτση με ένα τεράστιο αυτοκίνητο που μας είχε κλείσει η παραγωγή, συνοδεία αστυνομίας, γιατί δεν μπορούσαμε να περάσουμε από τον πολύ κόσμο».

http://www.enikos.gr/

Σχόλια