Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ο μακελάρης του Reina!

- Στα χέρια των τουρκικών Αρχών ο δράστης του μακελειού στο club Reina με τους 39 νεκρούς, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, για την οποία το Ισλαμικό Κράτος είχε αναλάβει την ευθύνη
- Κρυβόταν σε μια γειτονιά της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον 4χρονο γιο του
- Η τουρκική Hürriyet δημοσιεύει και μια φωτογραφία του συλληφθέντα και είναι φανερό ότι η σύλληψη ήταν "επεισοδιακή"
- Είναι γεμάτος μελανιές και με αίματα στη μπλούζα
- CNN Tuk: Πέντε συνολικά οι συλλήψεις - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο
Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν σε μια συνοικία της Κωνσταντινούπολης τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα, όπως ανέφεραν στην ηλεκτρονική της έκδοση η τουρκική εφημερίδα Hürriyet και μετέδωσαν και άλλα τουρκικά ΜΜΕ.


Χρειάστηκε να περάσουν 16 ολόκληρες ημέρες για να καταφέρουν τελικά οι τουρκικές Αρχές να συλλάβουν τον άνθρωπο που σκόρπισε τον θάνατο λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου κι ενώ στο διάστημα αυτό είχαν... καταφέρει να υποπέσουν σε σωρεία λαθών, παραλείψεων, με πολλούς να κάνουν λόγο και για φιάσκο.

Αρκεί να θυμήσουμε ότι είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες ανθρώπων που παρουσιάστηκαν ως ύποπτοι χωρίς να είναι...

Τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση στο νυχτερινό κέντρο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μια πράξη εκδίκησης για την τουρκική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Κωνσταντινούπολη - Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Ο μακελάρης λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο στο Reina

Δείτε την πρώτη εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Hurriyet

Προβολή εικόνας στο Twitter
Υπάρχει μία ακόμη φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο συλληφθείς, με το κεφάλι σκυμμένο και τα χέρια του δεμένα με τις χειροπέδες πίσω από την πλάτη.
Την ίδια ώρα, ο λογαριασμός του CNN Turk στο Twitter, δημοσιεύει περισσότερες φωτογραφίες. Συγκεκριμένα αναφέρει πως οι συλλήψεις συνολικά ήταν πέντε, συμπεριλαμβανομένου του μακελάρη.

Συνελήφθησαν ακόμη τρεις γυναίκες κι ένας άνδρας από το Κιργιστάν. Δείτε τους συλληφθέντες

Σχόλια