ΦΩΤΟ-Με τον Ζαφείρη Μελά, συνεχίστηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Καλονέρι

Με τον Ζαφείρη Μελά, συνεχίστηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Καλονέρι του Δήμου Βοΐου. Tην Κυριακή 6 Ιουλίου, μετά τη λιτάνευση της εικόνας της «Αγίας Κυριακής», από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο εξωκλήσι της Αγίας Κυριακής, ακολούθησε λαϊκή βραδιά  με το γνωστό καλλιτέχνη.
Η λαϊκή βραδιά που εντάσσεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωριού με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Κυριακής, ξεκίνησε λίγο πριν τις 11 το βράδυ και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον γνωστό καλλιτέχνη να ερμηνεύει παλιές και πιο νέες του επιτυχίες. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλονερίου Ιωσήφ Τζιούφας στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ενώ σημείωσε: «παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνάμε, παρά τα μνημόνια και τους τοκογλύφους δανειστές μας…προσπαθούμε να περάσουμε λίγες ώρες ευχάριστα διασκεδάζοντας όλοι μαζί».
Σήμερα Δευτέρα ανήμερα της Αγίας Κυριακής στις  9:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Θεία λειτουργία στο εξωκλήσι της «Αγίας Κυριακής», ενώ το βράδυ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων στην πλατεία του Καλονερίου.
Συγκεκριμένα θα εμφανιστούν  χορευτικά τμήματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλονερίου, το Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης: «ο Αιμιλιανός» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βελβεντού, ενώ έπειτα θα ακολουθήσει γλέντι με την ορχήστρα του Νίκου Αδαμόπουλου.


http://www.sierafm.gr/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF/

Σχόλια

 1. Συγχαρητήρια της σεζόν !! Αίτηση για δάνειο στο Spotlight Global Services με επιτόκιο 3%

  * Αναζητάτε χρηματοδότηση για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
  * Αναζητάτε δάνεια για την εκτέλεση μεγάλων έργων;
  * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες;
  * Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο για διάφορους σκοπούς;
  * Σας επηρεάζει η δυσκολία της οικονομίας;
  * σας στερήθηκε δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα;

  Εάν η απάντησή σας είναι ναι, η εταιρεία μου μπορεί να σας βοηθήσει. Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες δανείου παγκοσμίως.

  Σας προσφέρουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε ευνοϊκή χρηματοδότηση με προσωπικό δάνειο έως 5 εκατομμύρια ευρώ και επιχειρηματικό δάνειο έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Οι όροι της σύμβασης είναι σαφείς και οργανωμένοι και από τα δύο μέρη. Οι μηνιαίες πληρωμές και οι περίοδοι αποπληρωμής μπορούν να προσαρμοστούν στις οικονομικές σας δυνατότητες. Λόγω της ατομικής προσέγγισης στις ατομικές ανάγκες, σχεδόν όλοι οι αιτούντες μπορούν να λάβουν δάνειο.

  Τα ενδιαφερόμενα άτομα ή εταιρείες πρέπει να μας γράψουν μέσω ::
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotlightglobalservices@gmail.com |
  WhatsApp: +4915758108767

  Μπορείτε εύκολα να μας δείτε στον ιστότοπό μας μέσω: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Είμαστε παθιασμένοι με το να κάνουμε την οικονομική ένταξη να μετράει. Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία.

  Με το Spotlight Global Financial Services, μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλη την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες σας καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποδοτικοί, γρήγοροι και δυναμικοί

  Θερμές χαιρετισμοί
  Κλαούντια Κλέιν

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου