ΦΩΤΟ-Με τον Ζαφείρη Μελά, συνεχίστηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Καλονέρι

Με τον Ζαφείρη Μελά, συνεχίστηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Καλονέρι του Δήμου Βοΐου. Tην Κυριακή 6 Ιουλίου, μετά τη λιτάνευση της εικόνας της «Αγίας Κυριακής», από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο εξωκλήσι της Αγίας Κυριακής, ακολούθησε λαϊκή βραδιά  με το γνωστό καλλιτέχνη.
Η λαϊκή βραδιά που εντάσσεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωριού με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Κυριακής, ξεκίνησε λίγο πριν τις 11 το βράδυ και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον γνωστό καλλιτέχνη να ερμηνεύει παλιές και πιο νέες του επιτυχίες. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλονερίου Ιωσήφ Τζιούφας στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ενώ σημείωσε: «παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνάμε, παρά τα μνημόνια και τους τοκογλύφους δανειστές μας…προσπαθούμε να περάσουμε λίγες ώρες ευχάριστα διασκεδάζοντας όλοι μαζί».
Σήμερα Δευτέρα ανήμερα της Αγίας Κυριακής στις  9:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Θεία λειτουργία στο εξωκλήσι της «Αγίας Κυριακής», ενώ το βράδυ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων στην πλατεία του Καλονερίου.
Συγκεκριμένα θα εμφανιστούν  χορευτικά τμήματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλονερίου, το Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης: «ο Αιμιλιανός» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βελβεντού, ενώ έπειτα θα ακολουθήσει γλέντι με την ορχήστρα του Νίκου Αδαμόπουλου.


http://www.sierafm.gr/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF/

Σχόλια

 1. Συγχαρητήρια της σεζόν !! Αίτηση για δάνειο στο Spotlight Global Services με επιτόκιο 3%

  * Αναζητάτε χρηματοδότηση για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
  * Αναζητάτε δάνεια για την εκτέλεση μεγάλων έργων;
  * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες;
  * Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο για διάφορους σκοπούς;
  * Σας επηρεάζει η δυσκολία της οικονομίας;
  * σας στερήθηκε δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα;

  Εάν η απάντησή σας είναι ναι, η εταιρεία μου μπορεί να σας βοηθήσει. Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες δανείου παγκοσμίως.

  Σας προσφέρουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε ευνοϊκή χρηματοδότηση με προσωπικό δάνειο έως 5 εκατομμύρια ευρώ και επιχειρηματικό δάνειο έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Οι όροι της σύμβασης είναι σαφείς και οργανωμένοι και από τα δύο μέρη. Οι μηνιαίες πληρωμές και οι περίοδοι αποπληρωμής μπορούν να προσαρμοστούν στις οικονομικές σας δυνατότητες. Λόγω της ατομικής προσέγγισης στις ατομικές ανάγκες, σχεδόν όλοι οι αιτούντες μπορούν να λάβουν δάνειο.

  Τα ενδιαφερόμενα άτομα ή εταιρείες πρέπει να μας γράψουν μέσω ::
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotlightglobalservices@gmail.com |
  WhatsApp: +4915758108767

  Μπορείτε εύκολα να μας δείτε στον ιστότοπό μας μέσω: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Είμαστε παθιασμένοι με το να κάνουμε την οικονομική ένταξη να μετράει. Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία.

  Με το Spotlight Global Financial Services, μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλη την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες σας καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποδοτικοί, γρήγοροι και δυναμικοί

  Θερμές χαιρετισμοί
  Κλαούντια Κλέιν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
  * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημά σας για δάνειο μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στο WhatsApp μέσω +447903159998

  Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με πλήρη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου